4 tips om je huis in te richten

De interieurarchitecten onder ons ontketenen vaak de meest creatieve, gekste ideeën in hun huis, maar hebben er soms snel spijt van dat die roze muren, gekke prints of te dure vintage vazen ​​nergens mee te maken hebben. Maak je geen zorgen! Hier vind je 4 eenvoudige tips zodat jij een gezelligere woonkamer kan krijgen.

Ontdek jouw woonstijl

Gebrek aan vertrouwen kan leiden tot verkeerde keuzes, of erger nog, na maanden twijfelen heb je nog steeds niet precies de stijl gekozen die je wilt. het is eigenlijk heel gemakkelijk. Maak een lijst van alles wat jou vertegenwoordigt en ontwerp het zo. Laat zien wie je bent met je interieur. Ben jij een echte dierenvriend? Probeer het dan eens in je interieur te verwerken!

Bekijk het hele plaatje

Liever een zwarte muur of mooie prints aan de muur? mooi! Maar zorg dat het niet teveel van hetzelfde wordt. Je kunt dus het beste uitzoomen en kijken waar die donkere muur het beste is en of het genoeg is. Een andere tip is om juist te kiezen voor bijvoorbeeld kleurrijke prints op de muren van witte kamers. Of als je veel houten meubels hebt het af en toe af te wisselen met decoratie van aluminium.

Zorg voor een lichtplan

Naast alles wat in de ruimte staat, kun je natuurlijk ook de juiste sfeer in jezelf creëren, voornamelijk door middel van verlichting. Gebruik zoveel mogelijk natuurlijk daglicht in combinatie met kunstlicht. U kunt het natuurlijk invullen zoals u wilt, maar houd er rekening mee dat CFL’s er ook voor zorgen dat uw elektriciteitsrekening niet exorbitant wordt.

Bedenk hoeveel je te besteden hebt

De één kiest voor hele dure meubelen “omdat goedkoop, duurkoop is”, en de ander kiest voor iets goedkopers omdat het budget het niet toelaat. Beide zijn natuurlijk waar, maar de kunst is om de middenweg te vinden.

Designmeubels kopen betekent niet per se dat je interieur een boost krijgt. Vind het meubilair dat het beste bij uw stijl past, ongeacht de prijs.

Kies bij Accessoires voor oneven aantallen

Wist je dat er regels zijn voor het aantal accessoires dat je samenstelt? Opvallend hierbij is dat oneven het sleutelwoord is! Oneven getallen werken veel beter dan even getallen. Kies dus voor groepjes van 1, 3, 5 of maximaal 7 stuks.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven