Het verschil van een goede foto

Er zijn nog altijd bedrijven die met matige apparatuur proberen om foto’s te maken voor een folder of brochure. Het zijn de bedrijven die het idee hebben dat zij goedkoper uit zijn, maar wat zij te laat beseffen, is dat vooral de opbrengst van de reclame of folder goedkoper is. Dat heeft te maken met de uitstraling van het bedrijf op deze manier. Consumenten die afbeeldingen zien die onscherp zijn, of die niet goed genomen zijn, verbinden het bedrijf in hun hoofd direct met een bepaald amateurisme. Op zich geen probleem, maar dat verbinden we op onze beurt weer met onprofessioneel en onbetrouwbaar en dat zorgt ervoor dat de klanten niet naar jouw bedrijf komen. Dat kan niet de bedoeling zijn.

Het kost te veel geld

Ondernemers weten als geen ander dat elke euro maar een keer uitgegeven kan worden. Daarom moet alles zo goedkoop mogelijk en moet er overal geld bespaard worden. Maar werkt het wel zo? Meer investeren kan in veel gevallen juist zorgen voor een betere relatie met de werknemers dankzij de nieuwe koffiemachine, of meer opbrengst door betere apparatuur. In het geval van de afbeeldingen hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken. Fotografen hebben de naam ontzettend duur te zijn, maar we hebben een eerlijk uurtarief en tellen geen vreemde kosten bij de rekeningen op voordat we deze sturen. Sterker nog, de prijs die we op de offerte noemen, is de maximale prijs. Blijkt het allemaal erg mee te vallen tijdens het werk en zijn er minder uren nodig dan we berekend hadden, dan trekken we dit graag van de prijs af zodat het nog goedkoper wordt.

Waarom doen we dit?

We willen dat alle bedrijven de mogelijkheid hebben om goede afbeeldingen te gebruiken, om zo een compleet bedrijf op te zetten. Tegelijkertijd willen we dat we tevreden afnemers hebben. We zijn nog niet zo lang bezig in verhouding met andere bedrijven, maar zijn flink op weg om een van de grootste namen te worden op het internet. We denken dat dit vooral te maken heeft met de service die we leveren, de diensten die we aanbieden en de eerlijke prijzen die we hanteren. We zien dan ook steeds meer bedrijven die andere ondernemers aanraden om contact met ons op te nemen nadat zij gebruik gemaakt hebben van onze diensten.

We willen de aankomende jaren de diensten nog verder uitbreiden die we aanbieden, met een mobiele locatie voor het maken van foto’s. Op die manier kunnen we alle opties en apparatuur gemakkelijk meenemen naar onze klanten voor het fotograferen van producten die bijvoorbeeld in een webwinkel geplaatst moeten worden. Hoewel het ons vaak gevraagd is, zullen we de diensten niet uitbreiden met diensten die gericht zijn op particulieren. Indien gewenst kunnen we wel plaatselijke fotografen aanbevelen waar we ervaringen mee hebben, en die fotografie doen voor particulieren. Art Photo NFC richt zich ook in de toekomst uitsluitend op ondernemers en websites.

 

Lees meer